Logo Steneker de worstmakers uit Fryslan
Lekkere jongens die Stenekers

Pittige knakkers van Steneker

Toen onze medewerkers van de productie opdracht kregen een worst te ontwikkelen met een echte "bite" hadden zij de naam sneller klaar dan het product, dit moest de Pittige knakker worden.

De smaak mocht uiteraard niet onderdoen aan de naam en hierin zijn onze medewerkers uiteindelijk prima geslaagd. Een worst waarin echt scherpe peper is gebruikt, pittig met een fijne nasmaak.
De pittige knakker is uitermate geschikt voor bij de borrel of als tussendoortje.

Ingrediënten:

Varkensvlees, zout, specerijen, dextrose, emulgatoren: (E452, E471), antioxidanten: (E301, E300, extracten van rozemarijn), 0,2% peper, glucosestroop, paprika-extract, peperextract), fermentatiecultuur, conserveermiddel: E250, schapendarm.
100 g Friese droge worst met pepers wordt bereid uit 160 gram varkensvlees.

Flow

Inhoud:
Verpakt per 6 stuks.
Netto gewicht: 160 g.

Bewaaradvies:
Op kamertemperatuur bij max 20°C.

Houdbaarheid:
Ongeopend, ten minste houdbaar tot: zie zijkant.
Vanaf inpakdatum: 80 dagen.
Bij uitlevering: min 60 dagen.
Onder beschermde atmosfeer.

Voedingswaarde per 100 gram
Energie 1901 kJ
Energie 458 kcal
Vetten 37 g
waarvan verzadigde vetzuren 14,8 g
Koolhydraten 2,0 g
waarvan suikers 2,0 g
Eiwitten 29 g
Zout 4,5 g
Steneker droge worst pittige knakkers etiket
Allergenen: aanwezigheid (+) / afwezigheid (-)
Wettelijke allergenen
Gluten -
  • Tarwe -
  • Rogge -
  • Gerst -
  • Haver -
  • Spelt -
  • Khorasan tarwe -
Schaaldieren -
Ei -
Vis -
Aardnoten (pinda's) -
Soja -
Koemelk -
Noten (schaalvruchten) -
  • Amandelen -
  • Hazelnoten -
  • Walnoten -
  • Cashewnoten -
  • Pecannoten -
  • Paranoten -
  • Pistachenoten -
  • Macademianoten -
Selderij -
Mosterd -
Sesam -
Sulfiet (E220 t/m E228) -
Lupine -
Weekdieren -
Aanvullende allergenen
Lactose -
Cacao -
Glutamaat E620-E625 -
Kippenvlees -
Koriander +
Maïs -
Peulvruchten -
Rundvlees -
Varkensvlees +
Wortel -

© 2023 Gebroeders Steneker BV / Ontwerp: Groenewold Reclame / Techniek: SkarWeb