Groningse jongens van Steneker
Het typische karakter van Groninger droge worst zit 'm in de lekkere kruidnagelsmaak. Voor deze droge worst wordt de beste Zanzibar-kruidnagel gebruikt. In tegenstelling tot Friese droge worst wordt de Groninger droge worst niet gerookt, alleen luchtgedroogd.
Ingrediënten:
Ingrediënten: varkensvlees, zout, dextrose, 0,3% specerijen (50% kruidnagel), emulgatoren (E452), antioxidanten (E301, E300, extracten van rozemarijn), glucosestroop, specerij-extract, kleurstof (E120), fermentatiecultuur, conserveermiddel (E250), varkensdarm, Plantaardige olie (kokos, raapzaad).
100 g Groninger droge worst wordt bereid uit 153 gram varkensvlees.
Inhoud:
Verpakt per 2 stuks.
Netto gewicht: 220 g (groot) / 110 g (klein).
Bewaaradvies:
Op kamertemperatuur bij max 20°C.
Houdbaarheid:
Ongeopend, ten minste houdbaar tot: zie zijkant.
Vanaf inpakdatum: 80 dagen.
Bij uitlevering: min 60 dagen.
Onder beschermde atmosfeer.
VersInhoud:
Groot ± 280 g per 2 stuks / klein ± 65 g per stuk.
Onverpakt hangend in de winkel (met papieren zakjes).
Onverpakt in speciale kunststof bakken "Knipt u maar" worstjes.
Bulk à 6 stuks verpakt onder beschermende atmosfeer.
Bewaaradvies:
Hangend bewaren op een droge plaats bij kamertemperatuur tot maximaal 20°C.
Houdbaarheid:
Bij droog bewaren is de houdbaarheid van de onverpakte worst lang. De worst zal alleen harder worden daar deze indroogt.
Bulk max 10 dagen THT om uitgepakt te presenteren aan de consument.